neljapäev, 23. veebruar 2017

Kuule President Kersti Kaljulaid! Ära mõtlegi Grand Uustaludelt Eesti "ÜLEÖÖ KUULSAKS JA ÄÄRMISELT VEIDRAKS" tiitlit ära võtta!

NOOOOO NIIIIIIIII!!!!
Beethoveni kuulus Pikk Paus on möödas ja aeg noote või ehk isegi sümfooniat kirja panna!
ISEGI MIND on tegelikult võimalik, tuleb välja, mõjutada. Isegi keskeas!
Pärast minu postitusi helistas mulle mu ema ja avaldas kahtlust kas ma peaks avalikult kogu elust,oma mõtetest ja ERITI OMA PERE ASJADEST  avalikult rääkima ja arvamusi ning memuaare avaldama. Pere ja isiklikud asjad hoitakse endale...Selle õpetusega on mind kasvatatud.
Ütlen ausalt, et see "tõmbas mul vaiba jalge alt ära"
Ta isegi lootis, olles saanud eelmisel aastal 80 aastaseks, et on selleks ajaks siit Taeva manu läinud kui ma raamatu ja filmini jõuan... Mitte ainult Eestis. TRUE STORY. Mul on millest kirjutada ja mida elusas vormis näidata.

Paus on hea! Paus paneb mõtlema ja tunnetama! Paus paneb oma elu "seedima"!
Olen tormanud läbi elu ja kogenud palju täiesti ebatavalist mis samas on täiesti tavaline ebatavalises vormis. Väga paljude inimeste eludes...
JA NÜÜD TAGASI EESTI PRESIDENDI JUURDE!!!
Kõigepealt- Palju õnne sünnimaale 99 sünnipäeva puhul! Palju ilusaid aastaid!
Mida Sina, Kersti, ometi mõtled, et kolid turvamehed OMA KOJU!?!? MIKS SA LOSSI EI LÄHE!?!?

Sa mõtled täpselt seda mida meie perekond- MU KODU ON MU KINDLUS! Ükskõik, kus sa paja tulele paned ja ükskõik mis ametis sa oled mõtled sa sealhulgas oma perele, laste kindlustundele. OSKAD ENNAST JAGADA- olla ametis, olla naine, olla ema! OLLA EESKUJU EESTLASTELE! Perekond ON ÜHISKONNA ALGRAKUKE- kas meid juba nõukaajal koolis nii ei õpetatud???? Ühiskond on täpselt nii tugev kui selles ühiskonnas on perekonnad!  Oled paljulapseline ema nagu minagi ja samas teostunud ja teostumas, oma võimeid ja piire katsetamas nagu minagi... Olles Eestis "ei keegi" ja SIIS ÄKKI ilmnud välja a la "kellegi armust" Vabandust väljenduse eest aga see on BULL SHITT!
See naine on IGA JUMALA PÄEV OMA ELUST SUUTNUD MIDAGI EBATAVALIST! Nagu minagi...
MÕELGE VAID! Eesti President on "hulluks läinud"!!! Eestis lapsed nälgivad ja TEMA, paljulapseline ema, kujundab Jõulukaarti 10 000 euro eest! On aga "Lolli" nähtud!
Tulge mõistusele!!!
Oma äri 22 aastat ajades olen kulutanud kordi sama palju, et välja töötada OMA ÄRI SÕNUM JA KONTSEPTSIOON! Kuhu me liigume ja mida me teatud aja jooksul ja mis valdkonnas ära TEEME!
See EI OLE JÕULUKAART JA selle kulud! Kersti on töötanud päevi ja öid (mitte nii, nagu Riigikogu Ööistungil) kuskil kabinetis laua taga istudes, vaid mõttega ja mõttes, ööl ja päeval, meeskonnaga ja iseseisvalt, LUUES OMA LUGU, OMA ARVAMUST, OMA, kui soovite IMAGOT, OMA PÜHENDUMUST, OMA TEGU EESTILE!!! Irvitage palju tahate- see EI LÄHE TALLE ja ka meile korda... Praegu küll võrdlen sääske elevandiga aga meie oleme rõõmuga EESTIS mikro, Kersti- makro!
Tema ja ta meeskond lihtsalt kasutas kiireimat ja efektiivseimat VÕIMALUST see visuaalselt teostada. Täpselt nagu meie...
KALLIS KERSTI! Oled sa hulluks läinud!? Kulutad vastutstundetult 10 000 eurot Jõulukaardile!?!? EIEIEI!!!!! Eelmise presidendi Proua kulutas sama raha vaid mõnele vastuvõtukleidile millega sina oled LOONUD JA VIID ELLU KOGU MEIE  ÜHTSE EESTI KONTSEPTSIOONI! Valgete kinnastega! Kõiki norme eirates ja lastes täiesti rahulikult enda üle ALGUSES irvitada. Kes pärast naerab, naerab paremini.  Ja irvitab see rahvas kes sind hiljem tänab! Meid ka irvitatakse...
SO WHAT!?
Kulla Kersti! Kuidas Sa, kallis President, võid ja suudad oma riigi ja rahva hüljata ning oma 4 lapse ja mehega rahulikult puhkusele sõita!?!? Meil on 6 last, siin pildil, teame täpselt kui suure jõu ja uue energia saame oma plaanide elluviimiseks just nende kaudu!

SEST SA TEAD, TARK NAINE, et sa oled oma pere arvelt lõivu võtnud ja ennast üle töötanud. Teil on peres TRADITSIOONID, mida iga Eesti pere peaks kõigutamatult looma ja tegema. Mõtleks vaid! Eesti President on ka EMA ja puhkab nädala OMA PEREGA, et jõulisena jälle täita oma kohust Eesti Riigi ees, vajadusest anda oma parim!!! AUSALT! OTSEKOHESELT!
Oih- aih! President läheb mitteametlikule puhkusele!? MIIIIS AAAASI SEEEE OOOON!?
Erika Salumäe on mulle kümneid kordi rääkinud iga detailini kuidas meie endine Esileedi, kelle kleidid maksid samapalju kui sinu 4 aasta tegevuskava, (mille Sa, Lugupeetav, ilma igasuguse kahtluseta ellu viid!) käis "mitteametlikul puhkusel" tema juures Hispaanias oma ainsa lapsega ja kuidas Erika pidi "täiesti mitteametlikult" tema turvamise organiseerima a la turvamehed muutusid puutüvedeks või osaks ajaloolisest kindlusest mida ta parasjagu imetles...
KÕIGE TIPUKS!!! Oleme peres unistanud ( meie unistused tavaliselt täituvad), et kui me ühel päeval, olles leidnud kaasmõtlejad ja - tegijad, suudame luua olukorra kus ÜKSKI LAPS EESTIS EI LÄHE TÜHJA KÕHUGA MAGAMA, ON TURVALISELT JA SOOJA KATUSE ALL, OLEME ME ELUS MIDAGI TÕESTI ÄRA TEINUD MIS ON MIDAGI VÄÄRT!!!!!!!!!!!!!!!
Selle nimel teeme oma äri, omades eimidagi peale riitete, toidu ja paevarju mis pea iga hetkel on selle eesmärgi teenistuses. Meie ka vahepeal magame. Elisabet II muide ka. Vahepeal sööb ja käib isegi WCs, mida tavainimene väga tihti EI MÕTLE või tal on raske seda ette kujutada...
Olen kindel, et sa mõtled muu hulgas Eesti virelevate perede peale iga päev paljulapselise emana ja sul on PLAAN.
KOGU MEIE GRAND FAMILIA on valmis tegema nagu Indias öeldakse SEVAT- vabatahtlikku tööd, panema iga sendi mis teenime ja ka füüsiliselt aitama, et see sünniks!!!
No kas ei ole konkurent meile see meie uus President!?!?
ISEGI SEE UNISTUS ON TÄITUNUD!!! Kuigi Sirli Salumäe oli vast saanud 16 ja ta on  meie poja naine on meil olnud võimalus ja rõõm hoolitseda ühe väga andeka, teotahtelise ja tänuliku alaealise tüdruku eest ja anda talle hüppepakk eluks. Topeltrõõm- ta on väga hea naine ja kompanjon meile ja meie pojale ja armastav ema poja lapsele!
ALASTI!? Ütlen ausalt, et hetkel ei ole. Ma ei suuda ja ei taha rääkida praegu Shanti (Sirli Salumäe) ja tema ema taaskohtumisest ja Erika tutvumisest lapselapsega. Tuleb aeg... alasti!
Hetkel! Lugupeetud Eesti President Kersti Kaljulaid! PAREM ära konkureeri kõige veidrama isiku ja perekonna tiitlile ja seda enam kuulsusele! See kuulub meile!!!  (hahahaaa- eneseiroonia on vahetevahel, eriti selles kontekstis, vääääga kosutav! Loomulikult tääänu Erika Salumäele, hahaha! Pr.President! Sa said ju ka Presidendiks kellegi armust mitte oma tegude eest. Nali!
Palju õnne Eesti Vabariigi Aastapäeva puhul, Proua President! Meie, Grand Uustalud, usme sinusse! Inimesed ei suuda KOGU ELUGA ära teha seda, mida Sina praeguseks oled oma elus teinud! Nagu meiegi...Elame - näeme...Ikka (pealtnäha) tasa ja targu. SEE POLE ARGUS! Julge oled! Nagu Meiegi...
Olgem väärilised ja valmis tegudeks!!! Palju õnne! Eestlane olen ja eestlaseks jään....