neljapäev, 5. jaanuar 2017

MIS TÄHENDAB NÄHA MILJON KORDA, ET LAPS SÜNNIB JA SUREB!

Kulla kallid!

Ülimalt hea uudis on teile!!!!!!!!!!!!!!!!!
SELLEL PILDIL ON MEIE POEG GOWRI OMA TÜTREGA 2 MINUTIT PÄRAST TEMA SÜNDIMIST!!!
NEITYRI GRAND UUSTALU ON SÜNDINUD!
31. detsembri päeval Tai aja järgi 13.59 48cm ja 3150 grammi.
Terve, tubli ja naljalt teda emme tissi otsast ära ei saa- kasvada ju vaja!!!On imeline tunne näha oma poega värske isana





Otse loomulikult on tema ristiemaks Krista Lensin ja ühele väikesele tüdrukule midagi paermat juhtuda ei saa. Rõõmsameelne naine, kes nii mõndagi elus kogenud ja toredaid tegemisi , elutarkust ning  huvitavaid lugusid jätkub jgaveseks! Eriti tore on see, et "vanaema" tunneb Kristat  juba ajast, kui ta oli 17 aastane.




Siin näete just vastsündinud Neityrit- meie väikest tüdrukut!
Loomulikult saan aru, et igale emale- isale on just tema laps kõige ilusam, püham ja rõõmutoovam. Loomulikult saan ma aru, et iga perekond on maailma kõige õnnelikum perekond kui sünnib terve ja tugev laps!!!!!!!!!!



Selles haiglas ta sündis ja ma ütlen südamest, et kuigi võtsime riski sünnitada Aasia riigis siis ma tõesti ei ole kuskil näinud korraga ümber ühe raseda askeldamas näinud niiii palju naeratavaid ja hoolitsevaid arste ja õdesid rääkimata sellest, et ka meie vanavanematena tohtisime olla Shanti kõrval!Ja nüüd minu järjejutt!
Kui olme üle elanud ühe oma elu suurimatest traagikatest, matnud oma vastsündinud lapse millest rääkisin eelmises blogis oli meil taas vaja minna oma firmasse, kus 90 õmblejat olid ülesse rivistunud kaastunde avalduseks. Mina lihtsalt käratasin "Marss kõik tööle!!"Lauri ema andis meile 10000 krooni, sest ta teadis, et me läheme kas või jala Indiasse. Olgu öeldud, et oleme seal elanud vähemalt 1,5 aastat oma elust ja seal oli meil sõber Jaaapani selgeltnägija. Just tema juurde me läksimegi. Soovisime kõike korrata st sünnitada elusa lapse. Muu meile korda ei läinud. Ta ütles, et saame lapse aga sama hing tagasi ei tule. Seal kohapeal võtsime vastu esmalt otsuse, et rendime auto ja sõidame Kanjakumari, kus kuu ja päike kohtuvad. Juhtus aga nii, et hotellis oli buklet mis soovitas reise eralennukiga 500 km ookeani kaldast Bangarami saarele. Lauri helistas kohe ja lennukis oli just 2 vaba kohta. Lendasime! Saareke oli väike ja täiesti muinasjutuline oma säravate- elavate korallidega ja sisuliselt ujusime värvilistes kalaparvedes.Tegelikult istusime alguses tunde kaldavetes, embasime teineteist ja lihtsalt nutsime. Muide- just seal jäin ma ka kohe rasedaks. Koju jõudes saime sellest ka kohe teada jaaaaa siiiis.....jaaaaa siiiiis sain ma aru mida teinud olin. Lauri ostis uue elutoa mööbli, pani mind tugitooli istuma ja ütles lihtsalt aga radikaalselt, et vot sina oled nüüd rase ja PERIOD!SRY! MINA. OMAST ARUST SUUR ÄRINAINE JA NÜÜD LIHTSALT RASE!?!? WHAT!?!? ÄRINAINE JA NÜÜD LIHTSALT RASE!?!? Paradoks oli muidugi selles, et äri läks nagu lepse reega ja seal toolis ma saingi rahulikult istuda nagu Türgi Pasha. Muidugi nägin vähemalt miljon korda kuidas laps sünnib ja.... Otsustasime seekord haiglas sünnitada (Lauri oli vastu võtnud juba 2 kodusünnitust kus olime meie ainult kahekesi...Hullud....eks!?!? Alguses otsustasime sünnitada haiglas. Paradoks oli aga see,et meile määrati SAMA ÄMMAEMAND!!!!Pidime palati ukse tagant minema jooksma aga juba ta avas ukse ja seletas meile täiesti rahulikult, et asjad vahel lihtsalt juhtuvad....TULE TAEVAS APPI! Sain aru, et pean oma hirmud ületama ja julgelt saatusele vastu minema. Lauri oli meil vannitoas lasknud remondi teha ja seal ta, meie praeguseks 19 aastane tütar Raji sündiski. Nii, et oleme ära teinud ka vette sünnituse. Järgmisel päeval tuli ämmaemand meile ja ma isegi ei oska ega tahagi teile kirjeldada seda õnne, joovastust, rõõmupisaraid ja juubeldust. Üks kaunemaid ja rõõmurohkemaid päevi meie elus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuhat kallit ja olgem julged! Kes julge ei ole seee ikka shampanjat ei joo!!!!
Kui teist kellelgi on taolisi kogemusi olen kindel kui kahju teie kõrval tugi isikuna, emana, mentorina või mida iganes!!!! Ületame koos kõik raskused!!! Meie, naised, peame kokku hoidma, üksteist toetama ja olema vaprad. Meestel on omad kohustused- meid armastada, hoida ja olla meie kõrval kindlad kui kaljud!!!!Eriti ja kindlalt rasketel hetkedel!
ÖELDAKSE, ET GOWRI BRÄND ON KALLIS!`?!!?
ON JAH!
AGA SEDA MITTE KAUPADE HINNA MÕTTES, VAID VÄÄRTUSTE MÕTTES!!!
IGAÜKS MÕISTAB SEDA OMA INTELLIGENTSI PIIRES!!!